Postai bélyeg

Az  első enyves hátú postai bélyeg az 1840-es év május havának elején került forgalomba. A postai bélyegek ötletét Rowland Hill vetette fel elsőként az 1837-es évben Nagy-Britanniában. Hazánk 1848-ban a világ első helyét birtokolta volna a postai bélyegkibocsátás terén, ha nincs a szabadságharc, amely íly módon akadályt gördített a bélyegkibocsátás útjába. A cégünk egyik fő tevékenysége a postai bélyeg eladás kis- és nagytételben egyaránt. Vállaljuk a postai ügyintézés keretén belül postai bélyeg beszerzés és a postai bélyeg kiszállítás feladatát. A postai küldemény borítékolás munkálatait, legyen szó a DM akció reklám anyagairól vagy a sorsolási reklám anyagokról. Módunkban áll a postai bélyeg házhoz szállítás megoldása és a küldemények postai futár általi kézbesítése.

Postai bélyeg

A világon az első postai bélyeg 1840-ben Nagy-Britannia uralkodóját ábrázolta és az említett postai bélyeg még fekete-fehér színben pompázott.  A bélyeg színének válltozását a korai hamisítás idézte elő, hiszen a bélyegzőt könnyű volt lemosni a fekete-fehér bélyegről. A korszak következő bélyegének már piros fehér színe volt, így a fekete bélyegzőt már nem lehetett nyomtalanul eltüntetni. Az első hazai postai bélyegek  előkészítési folyamatai, a nyomtatásukat megelőző munkálatok a Landerer nyomdában folytak, Pesten. A nemzeti színekben pompázó, első magyar színes postai bélyeg, amely a nemzet címerét is ábrázolta (melynek grafikáját a magyar kormányvezetés a világosi fegyver letételig magával hordta) sajnos nem került nyomtatásba. Ezután mint egy két évtizedet kellett várni az első magyar postai bélyegre! Az első magyar postai bélyegsorozatot 1867-ben Bécsben nyomtatták és az első hazánkban készített, nyomtatott postai bélyegek 1871 májusának elején kerültek kereskedelmi forgalomba. A fent említett bélyegek feliratainak még nem volt magyar vonatkozása, hiszen minden bélyegen a közös uralkodó Ferenc József arcának képe volt látható és még nem tartalmazott országnévre utaló feliratot.


első postai bélyeg
első postai bélyeg
postai bélyeg
postai bélyeg
első magyar postai bélyeg
első magyar postai bélyeg

Postai bélyeg eladás

postai bélyeg eladás
postai bélyeg eladás

A postai bélyeg eladás  fő feladataink közé tartozik, ezzel könnyítve az Ön cégének munkáját.
Számunkra nem gond, ha a postai bélyeg eladás nagy tételben történik, mert a Post Box Kft-nél csak az ügyfelek elégedettsége a fontos.
A postai bélyeg beszerzés is a mi feladatunk, így tényleg nincs a cégünkkel szerződésben álló ügyfeleknek e téren semmi dolga.
Minden költséget pontosan könyvelünk és vezetünk, így folyamatosan nyomon tudja követni költségeit és ezáltal arra is módja van, hogy utólag is visszanézze a kiadásokat.postai bélyegek
postai bélyegek

Post Box Kft.    |   1023 Budapest, Bécsi út 3-5
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu