Postai küldemény

postai küldemény
postai küldemény
A postai küldemény lehet levél, ajánlott levél, utalvány, vagy akár csomag is. Gondot okoz a postai küldemények postahivatalba juttatása, a csekk feladás vagy a küldemény előkészítése, netán a postai küldemény, csomag feladás vagy esetleg a postai  utalvány feladás? Akkor jusson eszébe a Post Box Kft.! Cégünk komolyan vesz minden postai ügyintézés kapcsán érkező megbízatást. Nálunk nincs különbség  az egyéni vállalkozás vagy egy 150 fős cég között. Nekünk csak az fontos, hogy a postai küldemény elszállítása és a postai küldemény házhoz szállítása esetleg postai futárszolgálat révén történő kézbesítése  mindig időben, pontosan történjen. A Post Box Kft. tevékenységei közé tartozik a sürgős postai küldemény feladása. Ezen feladatok elvégzésére vegye igénybe szolgáltatásunkat.  Várjuk hívását és állunk Ön és cége rendelkezésére!


Postai küldemények

A postai küldemény feladása és elszállítása, esetleg házhoz szállítása számunkra nem okoz gondot. . A postai küldemények, csekk feladás, csomag feladás, utalvány feladás is tevékenységeink közé tartozik. Tudjuk mennyi időt igényel a postai küldemények feladása és elküldése, ha Önnek nincs erre ideje vagy nem foglalna le egy kollégát ezen ügyek intézésével, akkor hívjon Minket, szívesen segítünk.
Az Ön által feladni kívánt postai küldeményeit irodánkba szállítjuk, ahol a feladáshoz előkészítjük, regisztráljuk és még aznap délután postára adjuk. A küldemények típusáról, fajtájáról  és járulékos költségeiről, a feladás idejéről
, az ajánlott levelek regisztrációs számáról nyilvántartást vezetünk, így ezek az adatok utólag is visszakereshetők.
A postai küldemények feladási költségét cégünk meghitelezi, amelyről havonta egyszer számlát állítunk ki, így Önnek havonta egyszeri költsége lesz csak, függetlenül attól, hogy hány alkalommal vette igénybe szolgáltatásainkat.

postai küldemény, csekk feladás
postai küldemény, csekk feladás
postai küldemények
postai küldemények

Jusson eszébe, ha postai küldemény, csekk feladás esetleg postai küldemény, csomag feladás, netán postai küldemény utalvány feladás gond nélkül, gördülékenyen, akkor nem más, mint Post Box Kft.!!!!!!

Post Box Kft.    |   1023 Budapest, Bécsi út 3-5
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu