Postai futárszolgálat

postai futárszolgálat
postai futárszolgálat
A Post Box Kft. nagy szakmai tapasztalattal  és megrendelőbarát áraival ajánlja az Önök figyelmébe a postai futárszolgálat szolgáltatását! Egyedülállóan nagy szakmai múltunknak köszönhetően minden egyéb szolgáltatónál lényegesen megbízhatóbb, precízebb  postai  szolgáltatásokat nyújtunk. A postai futárszolgálat Budapest egész területén igénybe vehető!  Cégünk  postai autós futárszolgálat, így futárjaink  autóval dolgoznak,  gyorsan és pontosan juttatják célba a rájuk bízott postai küldeményeket. A Post Box Kft. szerény létszámú, de ennek  ellenére  minden körülmények között gyorsan, pontosan dolgozik.  A legtöbb szolgáltatóval ellentétben vállaljuk a cégek közti postai futárszolgálat teendőit. Minden küldeményt azonnal szállítunk, amelynek eredménye a rendkívül gyors és rugalmas kézbesítés! Teljes létszámmal állunk rendelkezésére minden partnerünknek., vállalva a bankfiókok közti futárszolgálat feladatkörét, munkanapokon 8-16 óra között. Az említett időponttól eltérő  munkaszüneti napokon ügyeleti rendszerben működünk, így  minden esetben felvilágosítást  adunk az aktuális szállítási és kiszállítási határidőkről, és díjakról.  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, próbálja ki szolgáltatásainkat! A postai futárszolgálat megrendelése az  info@postbox.hu e-mail címen vagy telefonon a 06-70-386-6986-os, illetve a 06-1-437-8105-ös telefonszámokon kérhető!


Cégek közti postai futárszolgálat

A Post Box Kft. vállalja a cégek közti postai futárszolgálat minden feladatát. Célunk, hogy az Ön postai küldeményei és csomagjai gyorsan, pontosan, zökkenőmentesen érjenek a címzetthez. A mai rohanó világban fontos szempont, hogy az információk és a küldemények, fontos papírok és aláírnivalók minél előbb iktathatók legyenek és erre a cégek közti futárszolgálat a legeredményesebb és a leggyorsabb. Mi vállaljuk a minőségi munka elvégzését minden velünk szerződésben álló ügyfelünk, partnerünk felé. A postai futárszolgálat Budapest teljes területén hozza-viszi az Ön postai küldeményeit. Cégünk lehetőséget ad a postai futárszolgálat Budaörs területén lévő címek kézbesítésére is. A várakozás, az ügyintézés a küldemény felvételekor és leadásakor az első 10 percben térítésmentes. Amennyiben  nem elegendő 10 perc a feladat elvégzéséhez, minden további megkezdett 10 percre a mindenkori  ügyintézési díjat számoljuk fel. A postai futárszolgálat  megrendelése után futárunk   legfeljebb 30 percen belül felveszi küldeményét és késlekedés nélkül megkezdi a küldemény szállítását, kézbesítését. Megrendelőink két  módon egyenlíthetik ki a szállítás díját. Egyrészt a szállítás során mód van a készpénzes fizetésre, valamint átutalással is történhet a díjak kiegyenlítése. Amennyiben az átutalást választják, a megrendeléseik során kitöltött kísérőlevelek másodpéldányait összegezzük  a hó végén. Az átutalás esetében külön szerződést írunk a megrendelőinkkel. A számlát igazoló kísérőleveleket - amelyek tartalmazzák az átvevő aláírását, valamint a többi szállítási adatot - mellékelten küldjük a számlához. Számlával, szerződéskötéssel kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeikkel kérem hívják Lehner Péter ügyvezető urat!. Mottónk: ha megbízható a postai futárszolgálat, akkor Post Box Kft.!

Bankfiókok közti futárszolgálat

A gyors és megbízható postai ügyintézéshez hozzátartozik a bankfiókok közti futárszolgálat biztosítása. Mi ezt is vállaljuk ! Ahhoz, hogy Önök gördülékenyen tudjanak dolgozni, Nekünk gyorsan és precízen le kell szállítanunk a ránk bízott postai küldeményeket. A több évtizedes tapasztalat és rutin, amellyel cégünk rendelkezik, elhanyagolhatatlan a postai ügyintézés terén. Fontosnak tartjuk, hogy a postai futárszolgálat Budapest környékén is folyamatosan igénybevehető legyen. Nálunk már ez is bevált és megoldott. Cégünk az Ön partnere abban is, ha egyszerre több címre szeretne küldeményt vagy csomagot küldeni. Ha ügyfelünk az kívánja, hogy egyszerre több címre szállítsunk csomagot vagy postai küldeményt, ebben az esetben számíthat a kedvezőbb szállítási díjra, hiszen a távolabbi cím vagy címek felé vezető úton, ha le tudja tenni a futár a küldeményeket, akkor Ön már spórolt. Azonban az is előfordulhat, hogy a két-három különböző cím teljesen ellentétes úton közelíthető meg és ilyen esetekben gazdaságosabb, ha két futár teljesíti a feladatot.
Amennyiben hasonló esetekről van szó, bátran kérje kollégáink segítségét, állunk rendelkezésére! Ügyfeleink kérését és megrendelését rögzítjük, így biztosan minden esetben elkerüljük a félreértéseket. Munkatársaink pontosan, precízen végzik munkájukat. A futárok küldeményeiknek útját is ellenőrzésük alatt tartják, így ha bármilyen adatra szüksége van a megrendelőnknek,  pár perc alatt választ kap kérdésére. Számunkra ez azért fontos, mert előfordulhat, hogy nincs ott senki, aki átvehetné a küldeményt, így az Önnel telefonon történő egyeztetés szerint tud eljárni a futár. Tehát, ha Ön azt kéri, hogy pár percig várakozzon a címzettre a futár, mi ezt adjuk át. Ha az a kérés, hogy a postaládába helyezze el a küldeményt vagy esetleg visszaszállítsa azt, akkor a futárunk azt teszi!

_futarszolgalat
Post Box Kft.    |   1023 Budapest, Bécsi út 3-5
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu